Web Analytics Made Easy - Statcounter


عضور شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری گفت: دولت هنوز گردشگری را باور نکرده و تیم اقتصادی دولت به گردشگری اهمیتی نمی دهد چراکه نگاهها هنوز سنتی است.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، نشست خبری همایش تخصصی ساماندهی و آغاز عملیات اجرایی طرح «گردشگری پزشکی تأمین اجتماعی» پیش از ظهر روز یکشنبه ۱۵ مرداد ماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه غلام‌حیدر ابراهیم‌بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری سازمان تأمین اجتماعی گفت: مهمترین شاخه گردشگری سلامت، گردشگری پزشکی است. با توجه به مطالعات در سطح ملی و بین‌المللی، متوجه شدیم که این صنعت در مدل‌های تجاری فعال است. سعی کردیم محور گردشگری پزشکی را به صورت عملیاتی مبنای کار قرار دهیم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در همایش مربوط به طرح عملیاتی که قرار است هفدهم مرداد ماه در هتل هما برگزار شود ۳۲ کشور حضور خواهند داشت و در این طرح و در فاز اول ۱۷ بیمارستان در ۱۵ استان با ما مشارکت می‌کنند. بسیاری از ۷۰ بیمارستان‌ها تحت‌نظر سازمان تأمین اجتماعی و ۴۰۰ کلینیک آن در شهرها پراکنده هستند که توانایی ساماندهی گردشگران خارجی را دارند. سازمان تأمین اجتماعی حتی در شهرهای مرزی دارای بیمارستان است. این کار با حضور ۴۰ پزشک متبحر در سطح ملی و منطقه‌ای آغاز شده است.

غلام‌حیدر ابراهیم بای سلامی با اشاره به اینکه این همایش متکی به مطالعات بازار جهانی است تصریح کرد: یکی از علت‌هایی که گردشگری پزشکی رشد نکرده عدم رویکرد علمی و فرهنگی به آن بوده است.

عضو شورای عالی میراث فرهنگی افزود: گاهی اوقات معنای گردشگری سلامت، تندرستی و پزشکی درست تعریف نشده است. ما باید قبل از هر چیز به ایجاد گفتمان توسعه گردشگری بپردازیم. در حوزه گردشگری پزشکی عملیات جراحی، مراقبت‌های تخصصی و دانش پزشکی در اولویت قرار دارد.

ابراهیم‌بای سلامی تصریح کرد: در گردشگری پزشکی، بیمارستان و پزشک عملیات جراحی مراقبت‌های تخصصی و دانش پزشکی در اولویت است یعنی کیفیت گردشگری پزشکی به تشخیص و عملیاتی است که بعد از عمل انجام می‌شود شناخت این نوع گردشگری نیز بسیار مهم است. اما در گردشگری درمانی امکانات اقلیمی مانند ماساژ مطرح است. در گردشگری تندرستی ما ورزشگاه‌ها و اقلیم‌های متفاوت مدنظر است.

وی گفت: در اولین گام ساماندهی گردشگری پزشکی را با یک رویکرد تخصصی مدنظر قرار داده‌ایم. اگر بیمارستان‌های ما از حالت سنتی و کلاسیک به بیمارستان‌های نسل جدید تغییر پیدا کند، بازار رقابت را از دست خواهیم داد و غفلت از گردشگری موجب از بین رفتن این بازار می‌شود. کشورهای دیگر نیز در حال تجهیز بیمارستان‌های خود و توسعه گردشگری سلامت هستند. بنابراین باید دولت و نهادهای عمومی در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند. تامین اجتماعی نیز ظرفیت‌هایی را دیده است که گردشگر خارجی را جذب کند. چون امکانات لازم را دارد.

قرارداد با ۳۲ کشور برای ورود گردشگر پزشکی

او با تاکید بر آنکه گردشگری پزشکی به دلیل درآمد هنگفت می‌تواند موجب توسعه مراکز درمانی شود بیان کرد: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید داشته که گردشگری سلامت باید ساماندهی شود. ما مسئولیت ملی نداریم اما کارکردهای ملی داریم.

به گفته ابراهیم بای‌ سلامی، در حال حاضر هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی با ١۶ کشور قراردادهای لازم برای توسعه گردشگری پزشکی را امضا کرده است این در حالی است که قراردادهایی برای امضا با ١۶ کشور دیگر نیز آماده است.

به گفته وی، احیا و توسعه بیمارستان‌ها در برنامه توسعه گردشگری پزشکی قرار گرفته است چراکه این روزها بیمارستان‌ها زیان‌ده شده‌اند و نیاز است تا رویکردی جدید برای آن‌ها در نظر گرفته شود.

ابراهیم بای سلامی افزود:حضور دلالان در حوزه گردشگری پزشکی این حوزه تخصصی را با چالش روبه رو کرده و آن‌ها گردشگری پزشکی را در اختیار داشتند و بیشترین سود را بردند.

وی تصریح کرد: در حوزه صدور ویزا مشکلی نداریم امید است بتوانیم با بهره بردن از امکانات موجود تسهیلاتی در حوزه صدور ویزا ایجاد کنیم. همچنین سازمان میراث فرهنگی در حوزه فقط می‌تواند در حوزه صدور جواز به ما کمک کند. کمیته گردشگری سلامت در جریان این کار است.

وی افزود: بخش خصوصی هنوز نتوانسته اثر معناداری در این حوزه داشته باشد. یکی از مشکلات گردشگری این است که گردشگری ایران در شرایط کنونی محدود و پراکنده است ما باید در عرصه بین‌المللی فعالیت کنیم. باید کاری کرد که با برنامه‌ریزی بیمار به دست دلال نیفتد. ما با این برنامه شروع کننده نوعی از ادبیات جدید گردشگری هستیم.

نگاه دولت به گردشگری هنوز سنتی است

ابراهیم بای سلامی همچنین به ارزان بودن اعمال پزشکی در ایران اشاره و از آن به عنوان مزیت نسبی در مقایسه با سایر کشورها نام برد و گفت: عمل پارکینسون در خارج از ایران حدود ١٧٠ هزار دلار است در حالی که همین جراحی در ایران با ٧۵ هزار دلار انجام می‌شود. این نرخ در خصوص سایر عمل‌ها نیز صدق می‌کند چنان که عمل قلب در دنیا حدود ٣۵هزار دلار هزینه دارد اما هزینه آن در ایران ١۵ هزار دلار است. ایران کشور ارزانی برای گردشگران پزشکی است. این مزیت ها را باید حفظ کنیم. اگر رویکرد تخصصی به گردشگری پزشکی نداشته باشیم پیشرفت علمی در این زمینه را از دست داده ایم. ما حتی در کشور هتل هاسپیتال استاندارد نداریم.

عضور شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری گفت: از بین ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گردشگری که به ایران آمده اند هیچ یک از کشورهای اروپایی در ردیف ده کشور اول نبوده‌اند. با این وجود آمارهای گردشگران دقیق نیست. دولت هنوز گردشگری را باور نکرده است و تیم اقتصادی دولت به گردشگری اهمیتی نمی دهد. چون نگاه‌ها هنوز سنتی است.

وی درباره اینکه گردشگران برخی از کشورها امکان دریافت ویزای سلامت ایران را ندارند گفت: در بررسی پرونده بیماران مشخص خواهد شد که آیا فرد الودگی برای بیمارستان دارد یا نه و یا می‌توانیم به او خدمات دهیم؟ برخی از کشورها مبدا بیماری‌هایی مانند هپاتیت هستند که باید بررسی بیشتری روی آنها انجام شود. ما بیمارانی که توان و تخصص درمان آنها را در داخل داشته باشیم جذب می‌کنیم. اما اگر برخی از کشورها از مبدا مشکلی برای استفاده از ویزای ایران دارند دیگر دست ما نیست.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۹۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت