Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛درمانگاه‌های شبانه روزی وظیفه پذیرش و درمان بیماران سرپایی را دارند و بعد از بیمارستان‌ها مهمترین مراکز درمانی محسوب می‌شوند که یکی از اساسی‌ترین دلایل وجود آنها، کاهش فشار کاری بیمارستان‌ها و رسیدگی به بیمارانی که مشکلات آن‌ها به صورت سرپایی رفع شده و بهبود می‌یابند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهر بوکان که با داشتن جمعیتی ۱۹۴/٨۴۶ نفری، سومین شهر پرجمعیت استان آذربایجان غربی محسوب می‌شود، دارای چهار درمانگاه خصوصی می‌باشد که تحت نظارت شبکه بهداشت و درمان شهرستان، مشغول به فعالیت هستند.

بر اساس ماده ۱۳ «آیین نامه تاسیس درمانگاه ها»، فعالیت این مراکز درمانی باید بدون تعطیلی بوده و در تمامی ساعات شبانه روز و ایام تعطیل، پذیرش بیماران در این مراکز انجام بگیرد و همچنین بر اساس ماده یک این آیین نامه، درمانگاه‌ها باید بیماران سرپایی نیازمند به کمک‌های ویژه را حداکثر ۲۴ساعت تحت نظر قرارداده و سپس در صورت عدم بهبودی، آن‌ها را به بیمارستان ارجاع بدهند.

این در حالی است که درمانگاه‌های سطح شهر بوکان از ساعت‌های اولیه بامداد تا صبح، از ارایه خدمات درمانی خودداری نموده و درمانگاه هارا تعطیل می‌نمایند و این اقدام غیرقانونی آنها، موجب بروز مشکلات بسیاری برای شهروندان شده است؛ همچنین فشارکاری تنها بیمارستان این شهر را چندین برابر کرده است.

شهروندی در این باره  در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ گفت: «هفته گذشته، ساعت سه بامداد فرزند معلولم دچار تب شدید شده بود و برای مداوای او به سه درمانگاه سطح شهر مراجعه کردیم که با در‌های بسته مواجه شدیم و در مدت زمان مراجعه به این درمانگاه ها، فرزندم دچار تشنج شده و وضعیت حادی پیدا کرد.»   وی ادامه داد: «سپس به بیمارستان مراجعه کردیم که آن هم به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان و پر بودن تخت‌های اورژانس، زمان طولانی طی شد تا به وضعیت فرزندم رسیدگی شود.»   «کارشناس نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوکان» در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ گفت: که تعطیلی شبانه درمانگاه‌های خصوصی و قانون گریزی آنها، مشکلات فراوانی برای حوزه درمان به وجود آورده است؛ شهروندان و مسئولان بیمارستان نیز به این وضعیت معترض هستند، اما مسئولین این درمانگاه‌ها با داشتن نگاهی تجاری به حوزه درمان، همچنان به قانون گریزی خود ادامه می‌دهند.

«حسن قادری» افزود که شبکه بهداشت و درمان چندین بار به درمانگاە‌ها در خصوص عدم ارایه خدمات شبانه تذکر داده است و مراتب را نیز به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرده است، اما مسئولین درمانگاه‌ها اخطار دانشگاه علوم پزشکی استان را هم نادیده گرفته و اقدامی برای حل این مشکل انجام نداده اند.

وی در ادامه از تلاش شبکه بهداشت و درمان برای رسیدگی به تخلفات این درمانگاه‌ها خبرداد و گفت: در صورت تداوم این تخلفات، از تمدید پروانه این مراکز خودداری می‌شود.

گزارش از فاتح استادعبداله پور   انتهای پیام/م   لزوم رسیدگی به مشکلات درمانگاه ه ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۹۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند

به گزارش صدای ایران از ایسنا،میثم معزی امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) در گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: از آغاز پدیده گرد و خاک از بامداد تا ساعت ۷ صبح امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) ۸۱۵ نفر و از ساعت ۷ صبح تا ساعت ۱۳، ۲۵۴ نفر به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

وی افزود: مجموع مراجعان به بیمارستان‌ها یک هزار و ۶۹ نفر بوده ااست که ۸۸ نفر در مراکز درمانی بستری و بقیه به صورت سرپایی درمان و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: مطابق معمول روز‌های گرد و غبار، کلیه بیمارستان‌ها آماده ارائه خدمات به مراجعان هستند و از هم استانی‌ها می‌خواهیم در این شرایط ضمن تردد حداقلی در فضای باز، از کودکان، سالمندان و کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی و ریوی هستند، مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند