Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریاری گفت: تأمین سلامت یکی از وظایف حاکمیتی دولت‌ها است و سازمان برنامه و بودجه نباید نگاهی مغرضانه‌ و دیدگاهی سیاستی‌ نسبت به حوزه سلامت داشته باشد.   به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس صبح امروز در مراسم دومین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع تجهیزات که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در حوزه سلامت مسئله تاب‌آوری بیمارستان‌ها است؛ در زلزله کرمانشاه‌ و آذربایجان،  ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم در بیمارستانی که به وسیله وزارت راه ساخته شده بود با اولین لرزه قطع شد اما در کنار این بیمارستان‌ها خانه‌های گلی مردم در زلزله‌ کرمانشاه یا آذربایجان هیچ تکانی نخورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقاوم سازی بیمارستان‌ها باید در اولویت‌ قرار بگیرد

شهریاری تأکید کرد: مقاوم سازی بیمارستان‌ها باید در اولویت‌ قرار بگیرد زیرا مراکز درمانی، محلی شبانه‌روزی هستند و بیماران قدرت جابجایی را ندارند به همین دلیل وقتی حادثه‌ای طبیعی رخ می‌دهد بیمارستان‌های کشور باید پا بر جا باشند.

وی اضافه کرد: در طرح تحول نظام سلامت اقدامات خوبی در زمینه مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها انجام شده است هر چند سازمان برنامه و بودجه در سال گذشته و امسال منابع لازم را در اختیار حوزه سلامت قرار نداده‌اند و من نگران منابع اختصاص داده شده سازمان برنامه و بودجه برای حوزه سلامت و طرح تحول نظام سلامت هستم زیرا ممکن است اجرای این طرح با مشکلات عدیده‌ای روبرو شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه وزارت بهداشت زیرساخت‌های لازم را در سراسر کشور آماده کرده است، افزود: در حال حاضر 30 تا 40 درصد تجهیزات پزشکی در ایران تولید می‌شود و ما باید به تولیدات داخلی در زمان تحریم توجه ویژه‌ای داشته باشیم زیرا دشمنان دروغ می‌گویند که تجهیزات پزشکی و داروها را تحریم نکرده‌اند پس ما باید با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان فعال در این شرکت‌ها به سمت رفع نیازهای کشور حرکت جدی داشته باشیم.

شهریاری تأکید کرد: وزارت بهداشت باید دستگاه‌های دیالیز ساخت داخل کشور را خریداری کند و از شرکت‌های دانش بنیان حمایت‌های لازم را داشته باشد.

تخصیص منابع مالی در حوزه سلامت به خوبی انجام نشد

وی ادامه داد: در زمینه مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها با کمبود منابع روبرو هستیم که در طرح تحول نظام سلامت اقدامات مؤثری در این خصوص انجام شده است که متأسفانه تخصیص منابع مالی به خوبی انجام نشد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تأمین امنیت و سلامت مردم دو وظیفه حاکمیت دولت‌ها محسوب می‌شود و سازمان برنامه و بودجه متأسفانه دیدگاه خوبی نسبت به حوزه بهداشت و درمان ندارد و در این شرایط سخت اقتصادی دولت وظیفه تأمین سلامت مردم را بر عهده دارد که دولت باید به وظیفه خود در زمینه تأمین سلامت مردم عمل کند.

شهریاری اضافه کرد: ما از یک طرف مردم را به مصرف شیر و لبنیات تشویق می‌کنیم اما متأسفانه در مورد افزایش قیمت لبنیات خیلی از دولت‌مردان ما تنها گفتاردرمانی‌ و تصور می‌کنند که با نصیحت مشکلات مردم حل می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: مردم آسیب‌پذیری این نظام و انقلاب را نگه داشته‌اند اما بیشترین مشکلات مربوط به قشر محروم کشور است.

وی گفت: سازمان برنامه و بودجه نباید با نگاهی مغرضانه‌ با موضوع بودجه برخورد کند زیرا مشکلات معیشتی‌ مردم با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی یک مسئله مهم تلقی می‌شود.

گفتاردرمانی‌ گره‌ای از مشکلات مردم را باز نمی‌کند

شهریاری یادآوری کرد: با این افزایش نظام گسیخته‌ قیمت‌ها دولت‌مردان به نصیحت مردم می‌پردازند و گفتاردرمانی‌ گره‌ای از مشکلات مردم را باز نمی‌کند و هر روز تعداد حاشیه‌نشین‌های ما به خاطر افزایش قیمت و دیگر مسائل بیشتر می‌شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: متأسفانه در این دوره هر کس لابی‌ بیشتری کند منابع بیشتری به دست می‌آورد و این مسئله یکی از آسیب‌های جدی کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی