Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با  مجوز جذب نیرو برای مراکز درمانی استان درخواست نگاه ویژه کرده‌ایم، تمهیدات جذب نیرو برای بیمارستان‌های درحال احداث حضرت ولیعصر(عج) و زنان و زایمان اراک از الان اندیشیده شود. ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم  از اراک، علی‌اکبر کریمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به مباحث مطرح‌شده در دیدار مجمع نمایندگان استان با سرپرست وزارت بهدشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی، پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک است که باید در روند ساخت و ساز آن تسریع و اعتبارات بیشتری به این طرح تزریق شود، از مهم‌ترین مشکلات کنونی این پروژه قرارداد آسانسور، موتورخانه و تاسیسات است که نیاز  فوری به تامین اعتبار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرار است بیمارستان خیرساز  زنان و زایمانی که در محوطه بیماستان امیرالمومنین درحال ساخت است  جایگزین بیمارستان قدیمی آیت‌الله طالقانی شود، ساخت آن  پیشرفت خوبی دارد و تاکنون حدود ١ میلیارد تومان توسط خیری در آن هزینه شده  و براساس وعده مسئولان  وزارت بهداشت، قرار بوده وزارت بهداشت مبلغی معادل چیزی  که  خیر در این پروژه هزینه کرده پرداخت کند، برهمین اساس درخواست داشتیم این تعهد عملی و این طرح ضروری شهر اراک هرچه سریع‌تر به اتمام برسد.

نماینده اراک،  خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با حمایت مسئولان بیمارستان خنداب  راه‌اندازی شده، اما به لحاظ تجهیزات و کادر پزشکی با کمبودهایی روبه رو بوده و یک دستگاه دیالیز مورد نیاز مردم این منطقه است، بیمارستان شهرستان کمیجان هم به همت خیران ساخته و تجهیز شده، اما در کادر پزشکی و تجهیزات کمبود دارد و نیاز به حمایت‌های بیشتر است.

کریمی بیان کرد: در رابطه با  مجوز جذب نیرو برای مراکز درمانی استان درخواست نگاه ویژه کرده‌ایم، تمهیدات جذب نیرو برای بیمارستان‌های درحال احداث حضرت ولیعصر(عج) و زنان و زایمان اراک از الان اندیشیده شود، اصلاح تعرفه خدمات دارویی در کتاب ارزش خدمات پزشکی که طی چند سال ثابت مانده است، اصلاح میزان سود دارو و توجه به بخش خصوصی در تولید دارو از درخواست‌های انجمن داروسازان استان در این نشست بود.

اراک| توصیه به استفاده از داروهای ایرانی در مراکز درمانی استان مرکزی افزایش می‌یابدمراکز درمانی استان مرکزی با کمبود جدی رادیولوژیست روبه‌رو هستندمراکز درمانی استان مرکزی با کمبود نیرو روبه‌رو است

وی ادامه داد: یکی از نکات مهم در موضوع تامین دارو در کشور، تخصیص ارز بیشتر به تولیدکنندگان دارو به جای وارد‌کنندگان است که درخواست کردیم به این موضوع توجه و عنایت ویژه شود، در استان مرکزی بیش از ٦٥ درصد و در اراک بالای ٧ درصد مردم زیر پوشش تامین اجتماعی هستند و حوزه درمان تامین اجتماعی درخواست اختصاص سهمیه پزشک توسط وزارت بهداشت را دارد.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۶۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است

حجت الاسلام احمد شرفخانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در این چند سال اخیر نسبت به ساخت پروژه های مختلف درمانی اقدامات مختلفی انجام دادیم، افزود: با تلاش دانشمندان و شرکت های دانش بنیان و با حمایت و مشارکت سازمان اوقاف، تولیدات مختلفی در راستای رفع نیاز در عرصه تجهیزات درمانی گام های بلندی برداشتیم و امروز یکی از مهمترین اولویتهای سازمان، توسعه و ارتقاء مراکز درمانی موقوفه و خیریه است اما باید این نکته مهم را عرض کنم.

وی ادامه داد: در رابطه با توسعه و ارتقاء مراکز درمانی موقوفه و خیریه در کشور با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با چالش های جدی مواجه هستیم و متاسفانه بعضی ها با برخوردهای غیر حرفه ای و اقدامات خودسرانه، مانع اقدامات خیرخواهانه در توسعه بهداشت، سلامت و درمان در کشور می شوند و بجای اینکه از تلاش و ظرفیت خیرین و واقفین برای خدمت رسانی درمانی مطلوب به مردم استقبال کنند و تسهیل گر این امور باشند با کمال تاسف باید بگویم مانع امر خیر در امر بهداشت و درمان شده اند که باید مسئولین وزارت بهداشت تدبیر جدی بیاندیشند هرچند تعداد این مسئولین کم هم باشد اما اثر منفی خود را گذاشته وخواهد گذاشت.

شرفخانی اضافه کرد: ۱۰۲۳ کودک بی سرپرست و بد سرپرست در مراکز نگهداری موقوفه به صورت شبانه روزی نگهداری می شوند و ساماندهی موقوفات و مراکز نگهداری ایتام و شروع ساخت مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست از برنامه های راهبردی مرکز امور خیریه سازمان است.

رییس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: هدف از برپایی نمایشگاه دستاوردهای وقف که اخیراً برپا شد نشان دادن دستاوردهای نهاد وقف بر اساس کارکردهای فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، اقتصادی، علمی و پژوهشی، بهداشت و سلامت و درمان و … برای مردم عزیز علی الخصوص نخبگان و جامعه هدف بود.

وی همچنین تصریح کرد: یکی از اهداف این نمایشگاه نشان دادن دستاوردهای نهاد وقف بر اساس سیاستگذاری و راهبری و مدیریت سازمان اوقاف در توسعه و پیشرفت کشور در عرصه های مختلف با توجه به کارکردهای وقف و نیات واقفین خیراندیش با مشارکت مردم بوده است. در دوران مدیریت اخیر در سازمان اوقاف، رویکرد سازمان مبنی بر استفاده از ظرفیت نخبگان در ساختار شرکت های دانش بنیان در تخصص های مختلف جهت ارتقاء بهره وری موقوفات بوده است تا از این طریق علاوه بر افزایش بهره وری موقوفات، در توسعه و پیشرفت های اقتصادی و رشد تکنولوژی و رفع نیازهای ضروری جامعه نقش آفرینی موثری داشته باشد.

شرفخانی ادامه داد: در این راستا مرکز نوآوری نوفل لوشاتو راه اندازی شده و همچنین مشارکت با شرکتهای شتابدهنده و دانش بنیان در اولویت های سازمانی قرار گرفت وبر اساس ظرفیت های های وقف از جمله در موضوعات کشاورزی، دامپروری، تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی و ارتقاء درمان و سلامت و تولید محصولات مختلف مورد نیاز با شرکت های دانش بنیان مشارکت کردیم که این روزها شاهد گزارش تولیدات و اقدامات این شرکتها به صورت تولید انبوه در نمایشگاه بودیم و قطعاً افزایش درآمد موقوفات بر اساس این ظرفیتها، در افزایش و گستردگی اجرای نیات واقفین خیراندیش موثر خواهد بود.

وی عنوان کرد: بخشی دیگر از این نمایشگاه به فعالیت های داخلی سازمان مربوط است که یکی از غرفه ها به مرکز امور خیریه اختصاص داشت که بخش اجرای نیت خیرخواهانه واقفین خیراندیش و فعالیت های حوزه خیریه سازمان را تحت پوشش قرار داد. مرکز امور خیریه سازمان نیز همانطور که در عنوان سازمان آمده (سازمان اوقاف و امور خیریه) به امور خیریه قبلاً کمتر پرداخته می شد که در این چند سال اخیر به صورت جدی تر به مقوله امر خیر توجه شده است و رویکرد سازمان توسعه و تقویت فعالیتهای امور خیریه با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم به ویژه تشکلها و شوراهای خیریه بوده است.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: مرکز امور خیریه چهار وظیفه اصلی دارد. شامل مراکز درمانی موقوفه، مراکز نگهداری و دارالایتام موقوفه، بخش تشکل های مردم نهاد و بخش کمک به نیازمندان و افراد آسیب پذیر اعم از ایتام، محرومان و فقرا و آزادی زندانیان، کمک هزینه ازدواج و کمک به دارو درمان بیماران است. همچنین کمکهای عمومی مانند ارسال بسته معیشتی به نیازمندان از سوی این بخش انجام می شود.

حجت الاسلام شرفخانی عنوان کرد: به منظور تولید دانش در حوزه امر خیر و ارتقاء مدیریت تشکلهای مردمی برنامه های مختلفی از جمله همایش خیر ماندگار و نشست های تخصصی برگزار شده و در این راستا بحث ارزیابی و رتبه بندی خیریه ها یکی از موضوعات مهمی است که با مشارکت نهادهای حکمرانی امر خیر و تشکل های مردمی شروع شده است و بر همین اساس در حال تدارک جشنواره ای هستیم که در سال جدید به صورت ملی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093203 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • پرسپولیس به توانایی فراموشی نیازمند است!
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳