Web Analytics Made Easy - Statcounter

  تحریریه پارسینه| در حالیکه تنها چند روز از موج فراگیر ویروس ناشناخته و مرگبار کرونا در شهر ووهان چین نگذشته بود که مقامات چینی با تسلط کامل به اطلاعات و داده‌های جمع آوری شده از این ویروس و تبعات سنگین آن بر جامعه تا اقتصاد غول پیکر این کشور، در صدد رویارویی با این واقعه بر آمدند.  

ابعاد عملکرد چینی‌ها در این ماجرا، آنجایی ستودنی است که به وسعت خاک این کشور با جمعیت آماری بسیار بالا نگاه می‌کنیم و متوجه می‌شویم چرا این کشور به قطب عظیم صنعتی جهان تبدیل شده و همواره اقتصاد آمریکا و اروپا را با چالش‌های متفاوت و عمیق روبرو می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیریت بحران چینی‌ها از نگاه پزشکی، آنجایی با ارزش است که به تلفات اندک و آمار مبتلایان به این ویروس در قیاس با جمعیت میلیاردی این کشور با دقت نگاه می‌کنیم و متوجه می‌شویم در چه ابعادی توانسته اند این ماجرا را مدیریت کنند.   ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در حد فاصله زمانی اندک (۱۰ روز) برای رسیدگی فوری به بیماران، در حد بیان شاید ساده، اما در مقایسه با پروژه‌های همسطح آن در سایر نقاط جهان از جمله ایران، بسیار ناممکن و غیر قابل باور می‌نماید، اما چینی‌ها نشان دادند از هر چیز غیر ممکنی، ممکن می‌سازند!     بیمارستان یک هزار تختخوابی جدید شهر ووهان که کانون انتشار ویروس کرونا در چین است، امروز «دوشنبه» افتتاح می‌شود. دولت چین این بیمارستان را برای فراهم کردن امکان درمان مبتلایان به این ویروس در کمتر از ده روز ساخته است. به گزارش منابع محلی ۱۴۰۰ نفر از کادر پزشکی و بهداشتی ارتش چین مداوای بیماران را برعهده خواهند داشت.  

یک بیمارستان مشابه دیگر هم در دست احداث است که قرار است تا چهارشنبه راه اندازی شود. این بیمارستان‌ها در حالی ساخته شده اند که گزارش‌های رسمی دولت چین ابتلای بیشتر از ۱۷ هزار نفر را تایید کرده است.     مراحل اولیه ساخت بیمارستان تازه در روز چهارم بهمن ماه آغاز شد، زمانی‌که دیگر کم‌وبیش مشخص شده بود چین و دیگر کشورهای جهان با وضعیت فوق‌العاده روبه‌رو شده‌اند. در این بیمارستان که وسعتش به ۲۵ هزار مترمربع می رسد در درجه اول کسانی بستری خواهند شد که ویروس کرونا در آن‌ها تشخیص داده شده‌است.     چینی ها با ساخت این بیمارستان، همزمان در کنار مدیریت بحران قوی و نشان دادن بلوغ کامل در مدیریت و سازماندهی حوادث، نشان داده اند که به معنای واقعی مشارکت عمومی و سازمانی و عملکرد تیمی را چگونه در عمل معنا می کنند و در نتیجه، آنچه امروز به بهره برداری می رسد، چیزی جز قدرت فن آوری و استفاده بهینه از سرمایه انسانی در بالاترین سطوح مدیریتی نیست.    

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ساخت بیمارستان بیمارستان چینی ویروس کرونا کروناویروس علی علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۳۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ دکتر محمدتقی آشوبی گفت: با تلاش‎ها و پیگیری‎های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، یک دستگاه MRI به ارزش ۵۰ میلیارد تومان از سوی سازمان بهداشت جهانی در اختیار مرکز آموزشی درمانی رازی رشت قرار گرفت که در این مرکز درمانی نصب و امتحان شد و به زودی برای خدمات رسانی به بیماران به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی رازی رشت دومین مرکز درمانی پرتردد شهر رشت به ‎لحاظ تعداد بیماران مراجعه کننده و کادر آموزشی و درمانی است، افزود: سالانه دست کم بین ۵۰۰ تا هزار بیمار برای انجام MRI از این مرکز درمانی به دیگر مراکز آموزشی درمانی رشت و یا بخش خصوصی مراجعه و دوباره برای ادامه درمان به این مرکز بازمی گردند که این امر موجب زحمت بیمار و خانواده اش و همچنین صرف هزینه و وقت می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی از اهداف مدیران و مسئولان این دانشگاه است، گفت: بیمارستان رازی رشت یک مرکز آموزشی درمانی برای بیماری‌های ارولوژی، ریه، کبد، گوارش، کلیه، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه، پوست، جراحی عروق، روماتولوژی، هماتولوژی، غدد، توراکس تالاسمی، اورژانس، هموفیلی و دیگر بیماری‌ها است که به رغم ارائه خدمات سلامت محور به مردم، از برخی تجهیزات نظیر MRI محروم بود.

مرکز آموزشی درمانی رازی رشت ۷۴ سال پیش تأسیس شد.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • طلایی شدن بانوی تیرانداز خراسان رضوی
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • وعدۀ افتتاح بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۱۴۰۴
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور