Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی فرماندار دلیجان گفت: در حال حاضر با توجه به اینکه بیمارستان موجود در دلیجان پاسخگوی نیاز فعلی این شهرستان است، در نتیجه نیازی به احداث بیمارستان صحرایی در این شهرستان نیست.

سیامک سلیمانی روز دوشنبه، دوازدهم اسفندماه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر نیازی به احداث بیمارستان صحرایی در شهرستان دلیجان احساس نمی‌شود و قرار بر احداث این بیمارستان نیست، البته این امکان در اختیار هلال احمر هست و در صورت لزوم می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد ولی در حال حاضر فضای بیمارستانی این شهرستان پاسخگوی نیاز فعلی هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در حال حاضر 2 بخش از بیمارستان شهرستان به این بیماری اختصاص یافته است که یک بخش ویژه بیماران سرپایی و یک بخش مختص بیماران نیازمند بستری است و با توجه به امکانات موجود و ارتباط با مرجع تشخیص(دانشگاه علوم پزشکی اراک) فعلا احداث بیمارستان صحرایی که طی یکی دو روز اخیر اخبار آن منتشر شده بود، منتفی است و بیمارستان در نظر گرفته شده نیاز شهرستان را تامین می کند.

سلیمانی گفت: دلیجان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و حجم ترددهای بالایی که روزانه در این شهرستان انجام می گیرد و نزدیکی به استان های درگیر با ویروس کرونا، شرایط خاص و ویژه ای نسبت به سایر شهرستان های استان مرکزی دارد.

وی افزود: با توجه به شرایط موجود در دلیجان، نیاز به حمایت بیشتر دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور تهیه کیت حفاظتی، ماسک‌های فیلتردار، تامین لباس و... وجود دارد و با توجه به اینکه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز دلیجان را به لحاظ موقعیت جغرافیایی در معرض آسیب بیشتر عنوان کرده امکانات این شهرستان پاسخگوی نیاز نیست.

فرماندار دلیجان بیان کرد: البته با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته بخشی از این تجهیزات توسط دانشگاه علوم پزشکی تامین شده، اما برخی اقلام یکبار مصرف هستند و نیاز است تامین آنها استمرار داشته باشد.

سلیمانی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این شهرستان به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: تعطیلی برخی رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی ها، ارائه دستورالعمل شیوه طبخ و توزیع نان به نانوایی‌ها، ضدعفونی و گندزدایی ادارات و اماکن عمومی، ارائه آموزش‌ها، اختصاص بخش ویژه برای بیماران بستری و بخشی ویژه بیماران مشکوک، کنترل مبادی ورودی شهرها و... از جمله اقدامات صورت گرفته در این شهرستان برای جلوگیری از گسترش این بیماری بوده است.

وی با اشاره به انتشار برخی شایعات در فضای مجازی از جمله انتقال بیماران قم به این شهرستان گفت: در این راستا از مردم تقاضا داریم به شایعات بی توجه بوده و تنها مطالب منتشر شده از مراجع رسمی را بپذیرند همچنین پرهیز از مراودات و رفت و آمدهای غیرضرور و توجه به  هشدارها و عدم ملاقات با افراد بیمار و شرکت نکردن در مراسم متوفیان از مواردی است که باید مورد توجه خانواده‌ها باشد.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان صحرایی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است

 نبی بامریان اظهار کرد: هزار و ۱۰۹ نفر از مراجعان بیمارستان امام خمینی(ره) خاش، در ۸ماه گذشته از خدمات مرکز ام آر آی این بیمارستان بهره‌مند شده‌اند.

وی بیان کرد: این دستگاه، پیشرفته ترین دستگاه تولید شده در دنیا است که با راه اندازی آن علاوه بر ارتقاء سطح کیفی خدمات تشخیصی، از اعزام بیماران به سایر نقاط استان جلوگیری شده است.

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش افزود: از ویژگی های منحصر به فرد این دستگاه ام آر آی، مجهز بودن به هوش مصنوعی و همچنین امکان ارائه خدمات به بیماران تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم است.

وی گفت: ارزش تقریبی این دستگاه ام آر آی در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان و در خدمت مردم خاش است.

بامریان ادامه داد؛ به‌ منظور کاهش مراجعات حضوری و ایجاد سهولت در دریافت نوبت، سامانه نوبت‌دهی از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی https://nobat.zaums.ac.ir/ نیز برای بیمارستان امام خمینی (ره) خاش فعال است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است