Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:09:58 GMT

خدمات دانشگاه علوم پزشکی جهرم شامل جنوب فارس می شود

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۳۸۴۳۹

خدمات دانشگاه علوم پزشکی جهرم شامل جنوب فارس می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رضایی در جلسه ستاد شهرستانی کرونا ضمن تشکر از مجموعه کادر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان جهرم تلاش زیادی دارد و تأکید می‌کنم با توجه به اینکه آینده این ویروس مشخص نیست باید خودمان را برای آینده آماده کنیم چرا که امکان دارد شرایط سخت‌تری را در پیش داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکلات و کمبودها را باید همین الان حل کنیم و نیازهایی که باید با فوریت انجام دهیم همین امروز پیگیری خواهم کرد، بنده حمایت و پشتیبانی‌ها را در سطح ملی و استانی با جدیت انجام می‌دهم و حمایت من در کنار کادر درمان خواهد بود.

نماینده مردم جهرم در خانه ملت با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان جهت مقابله با کرونا از جمله توسعه بخش‌ها، سی تی اسکن، دستگاه اکسیژن‌ساز، تخت‌های آی سی یو و … را به جدیت دنبال می‌کنیم، بیان کرد: وزارت بهداشت موافقت کرده است اولین دستگاه سی تی اسکن که وارد کشور می‌شود را تحویل جهرم دهد.

رضایی بیان کرد: خدمات دانشگاه علوم پزشکی محدود به جهرم تنها نیست و جنوب فارس و کشور را نیز شامل می‌شود و این نگاه باید در وزارتخانه نیز جا بیفتد و امکانات و تجهیزات متناسب با این خدمات باشد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه در مجموعه دانشگاه باید همه اجزا با هم کار کنند و جاذبه و انگیزه برای متخصصین ایجاد کنیم که در جهرم بمانند، ادامه داد: در بحث آموزش نیز باید نگاه عوض شود تا مسائل جدی‌تر دنبال شود.

وی با بیان اینکه هم افزایی مسئولین باعث می‌شود که کادر سلامت هم احساس تنهایی نکنند و بدانند همه مسؤلین هم کنار آنها هستند، اظهار کرد: همه ادارات باید با دانشگاه علوم پزشکی و ستاد کرونا همکاری کنند و شهردار باید در جلسات حضور داشته باشد و تصمیماتی که در ستاد کرونا گرفته می‌شود از جمله دغدغه در مورد آرامستان ها را هم با جدیت پیگیری کند.

رضایی با اشاره به اینکه بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابه جهرم نیز در مراحل پایانی قرار دارد، بیان کرد: باید در بخشی از آن بیمارستان مستقر شویم و محکم و قاطع خواسته‌ایم که به سرعت بیمارستان به اتمام رسد، اگر سرعت کار نبینیم پروژه را از وزارت راه می‌گیرم و به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد.

نماینده مردم جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: نگاه دانشگاه علوم پزشکی جهرم توسعه متوازن است و نگاه ویژه‌ای نیز به بیمارستان خفر هم وجود دارد.

کد خبر 4982372

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی جهرم جهرم ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا اقامه نماز جمعه بیرجند ازدواج مسکن وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۳۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است