Web Analytics Made Easy - Statcounter


افزایش همه گیری ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع پاندمی شرایط ویژه ای را در بخش بهداشت و درمان کشور ایجاد کرده است. از افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی گرفته تا سرمایه گذاری در حوزه ساخت دارو و واکسن بیشتر از هر زمانی ضروری به نظر می رسد . بانک ها یکی از نهادهای اقتصادی است که به گفته عضو کمیسیون بهداشت و درمان در توسعه این بخش می توانند بسیار موثر واقع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملک فاضلی  با بیان اینکه بانک ها در همه جای دنیا اثرگذارترین بخش در مسیر توسعه پایدار هستند، ادامه داد: حمایت نظام پولی و مالی از تولید چه در بخش دارو، تجهیزات پزشکی ، مسکن و صنعت و غیره موجب شده که بسیاری از واحدهای تولیدی در مسیررشد قرار گیرند که این نگاه حمایتی را در برخی از بانک های کشور همچون پارسیان شاهد هستیم.
به گفته او، مشارکت پارسیان درساخت داروهای سرطانی و سلول های بنیادی، ایجاد صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری لوتوس رویان با همکاری پژوهشگاه رویان و بنیاد برکت و مشارکت در طرح تجهیز مرکز آلزایمر کشور، نشان از جایگاه ویژه حمایتی این بانک در حوزه بهداشت و درمان کشور دارد . بهره‌برداری از  این پروژه ها نیاز قابل‌توجهی از کشور را در بخش درمان و سلامت پوشش می دهد. 
فاضلی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در بانک پارسیان در مسیرتوسعه بخش بهداشت و درمان کشور، گفت: با توجه به شرایط خاص کشور باید تلاش کرد که سایر بانک ها هم در این مسیر قرار گیرند. چرا که یک دست به تنهایی صدا ندارد.
مشارکت مالی بانک ها در پروژه های بهداشتی
 
«تمامی نهادها از جمله موسسات اقتصادی، مسوولیت‌های اجتماعی هم دارند و یکی از مسوولیت‌های اجتماعی این بانک هم در قالب حمایت از پروژه‌های سلامت تعریف شده است.»  این بخشی از گفته های نماینده مردم سراوان است که می گوید: این انتظار که بانک ها  همواره در ساخت پروژه هایی همچون بیمارستان منافع مالی خود را نادیده بگیرند، منطقی نیست.  برای ساخت و راه‌اندازی بیمارستان باید تمرکز بر سرمایه گذاران داخلی و خارجی باشد . بانک ها هم می توانند در این مسیر تسهیلات را در اختیار سرمایه گذاران قرار دهند.
نماینده مردم سراوان با تاکید بر لزوم حمایت از بخش بهداشت و درمان مناطق محروم گفت : اگر حمایت های بانک پارسیان و بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در شهرهای محروم نبود، شرایط در شهرهای محروم خیلی بدتر از وضعیت امروز بود .
 
ادامه حمایت بانک ها در حوزه بهداشت و درمان مناطق محروم 
  وی همچنین بر این باوراست که حمایت های بانکی از ساخت بیمارستان در شهرهای محروم باید همچنان ادامه پیدا کند چرا که وضعیت در این شهرها قابل مقایسه با کلان شهرها نیست. به عنوان مثال در شهر سراوان حوزه انتخابیه من ، سرانه تخت های بیمارستانی 0.5 است . در واقع به ازای هر هزار نفر تنها یک بیمارستان وجود دارد .  این در حالی است که متوسط کشور 2.9 است . یعنی به ازای هر هزار نفر 2.9 تخت بیمارستانی در کشور وجود دارد. 
به گفته او، برخی از بیمارستان ها سال هاست که افتتاح آنها به دلیل مسائل مالی به تاخیر افتاده است. اما شاهد سرعت بالای پیشرفت بیمارستان برکت به مدد حمایت های بانک پارسیان بودیم. 
فاضلی همچنین با اشاره به ارایه تسهیلات بانک پارسیان به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از کرونا، گفت: همه بخش ها از همه گیری ویروس کرونا و طولانی شدن مدت این بیماری آسیب می بینند. در چنین شرایطی هر چه سریع تر به واکسن این ویروس دست پیدا کنند، به نوعی نفع آن نصیب کل بخش های کشور خواهد شد. در چنین شرایطی بهتر است بخش هایی همچون نظام بانکی در مسیر دست یابی به این واکسن قرار بگیرند.
 تحریم بانک پارسیان واردات دارو را سخت کرد
وی در ادامه مشکلات موجود در تامین و انتقال ارز خرید واکسن کرونا را مورد اشاره قرار داد و گفت : کشورهای تحریم کننده مدعی هستند که دارو مشمول تحریم نیست . اما در عمل شرایط کاملا متفاوت است و دستگاه های مربوطه در این حوزه به شدت با مشکل مواجه هستند. به عنوان مثال پیش از تحریم بانک پارسیان، واردات دارو با کمترین مشکل در حال انجام بود . اما بعد از تحریم این بانک دیگر انتقال پول برای واردات دارو به مشکل برخورده و همین مساله دلیل اصلی کمبود برخی از داروها در بازاراست.
 

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان بانک بهداشت توسعه پایدار بخش بهداشت و درمان بانک پارسیان پروژه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، احسان خاندوزی تأکید کرد: نسخه‌های اصلاح‌شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاست‌های اصلاحی مؤثر را مجدد فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست‌محیطی را به‌گونه‌ای که بر چالش‌ها غلبه کنند، تقویت نمایند.

او افزود: بی‌تردید گروه بانک توسعه اسلامی به‌عنوان یک بانک پیش‌رو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و ایران نیز با به اشتراک‌گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی‌اش را برای همکاری با بانک و کشورهای عضو اعلام می‌دارد.

تأیید پیشنهاد ایران

وزیر اقتصاد در حاشیه نشست مجمع بانک توسعه اسلامی گفت: پیشنهاد ایران مبنی بر اینکه پنجره تأمین مالی جدی با نرخ ترجیحی برای کشورها ایجاد شود، مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

او گفت: قرار شد که بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند تأمین شود. خاندوزی تأکید کرد: در بیانیه رسمی ایران به بانک توسعه اسلامی هم موافقت خودمان را با این پنجره و هم شرایطی که پیشنهاد داده بودیم در ارتباط با مسئله تأمین مالی و اینکه پروژه‌های عمدتا دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی از این وام ها استفاده کنند را مطرح کردیم که با استقبال اعضای ۵۷کشور عضو بانک توسعه اسلامی مواجه‌شد.‌

وام ۶میلیارد دلاری به اعضا

به‌گفته محمد الجاسر، رئیس بانک توسعه اسلامی، این بانک قصد دارد در سال‌جاری ۶میلیارد دلار برای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای با بازده بالا در کشورهای عضو، وام دهد و اوراق قرضه سبز بیشتری منتشر کند. ازجمله کشورهایی که موفق شده‌اند از این بانک برای خودشان وام بگیرند می‌توان به ترکیه، تاجیکستان، ساحل عاج و بنین اشاره کرد.

الجاسر با بیان اینکه بانک توسعه اسلامی احتمالا طی ۵۰سال آینده با حمایت کشورهای عضو بودجه خود را دوبرابر خواهد کرد، گفت: این بانک بر تامین مالی زیرساخت‌های اساسی مانند آموزش، بهداشت، بنادر، جاده‌ها و فرودگاه‌ها تمرکز می‌کند. شرکت‌کنندگان در این نشست در بیانیه‌ای با عنوان «راه سعادت؛ فقر چندبعدی» ‌فقر چندبعدی را یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی کشورهای عضو دانستند.

ایران وام جدید می‌گیرد؟

دستور کار جدی وزیر اقتصاد در ریاض مذاکره برای تامین مالی ۳پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی بود. به‌گفته خاندوزی ۱۱پروژه مهم ایران از سوی بانک توسعه اسلامی تامین مالی شده و برای افزوده شدن ۳پروژه مهم ایران در حوزه بهداشت و درمان و دانش‌بنیان‌ها به این فهرست در حال مذاکره هستیم.

وی افزود: ۵۷کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی، آموزش، بهداشت و سلامت تزریق می‌کند بهره می‌برند. ما هم در ایران به‌عنوان یکی از ۳سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش‌آفرین بودیم و در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم، هستیم به‌گفته خاندوزی تنها نهادی که به‌رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

کد خبر 848189 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وام احسان خاندوزی- وزیر اقتصاد بانک‌ توسعه‌ اسلامی

دیگر خبرها

  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • خیزش بزرگ دانشجویان بیان انزجار از تحرکات حمایتی حاکمان امریکایی و اروپایی است
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد