Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بزرگترین اورژانس حوادث کشور و بیمارستان سوانح و سوختگی سمنان در جلسه ویدئو کنفرانسی با حضور رئیس‌ جمهور و وزیر بهداشت افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیماز سمنان، اگر از مردم سمنان سوال کنید که دو اولویت و پروژه حوزه بهداشت و درمان که مطالبه اصلی شماست را نام ببرید؛ مطمئن باشید که مرکز درمانی سوانح و سوختگی سمنان یکی از این 2 پروژه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز درمانی مهمی که استانداران و روسای دانشگاه علوم پزشکی متعددی را به خود دید تا به بهره برداری برسد. اینک پس از سال‌ها انتظار و کش و قوس‌های فراوان زمان افتتاح این پروژه مهم درمانی در استان سمنان فرارسید.

نوید دانایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در آیین افتتاح این 2 مرکز بهداشتی که به صورت وبینار و با حضور رئیس‌ جمهور و وزیر بهداشت صورت گرفت اظهار داشت: برای آماده‌سازی و تجهیز این 2 مرکز بهداشتی درمانی یک هزار و 500 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: مرکز سوختگی و همچنین بزرگترین اورژانس کشور دارای زیربنای هفت هزار مترمربع است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی این 2 پروژه بزرگ درمانی گفت: با افتتاح این 2 پروژه بزرگ 52 تخت بیمارستانی به مجموع تخت‌های درمانی مرکز و غرب و استان سمنان افزوده می‌شود.

50 پروژه بهداشتی درمانی در یک سال اخیر در سمنان افتتاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: با حمایت دولت و اجرای طرح تحول سلامت اقدامات بسیار بزرگی در حوزه بهداشت و درمان انجام شد.

دانایی گفت: 143 پروژه با مساحت 154 هزار مترمربع در دولت یازدهم و دوازدهم به بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: در مدت 2 سال اخیر علی‌رغم درگیر بودن با بیماری کرونا سایر اقدامات در مجموعه دانشگاه متوقف نشد و تنها در این 2 سال 80 پروژه آماده بهره‌برداری شد که پروژه امروز یکی از این تعداد است.

دانایی با بیان اینکه امسال 50 پروژه بهداشتی درمانی در مرکز و غرب استان سمنان بهره‌برداری شد افزود: بزرگترین اورژانس حوادث کشور و بیمارستان سوانح و سوختگی سمنان از طرح‌های مهم حوزه بهداشت و درمان سمنان هستند که مطالبه اصلی مردم نیز بود.

بیمارستان سوانح و سوختگی و ایزوله تنفسی ریوی در سمنان به کجا رسید؟ + تصاویربیمارستان سوانح و سوختگی و درمان سرطان سمنان سال 99 راه‌اندازی می‌شودسمنان| 330 میلیارد ریال دیگر برای تکمیل بیمارستان سوانح و سوختگی سمنان نیاز است

به گزارش تسنیم این 2 پروژه بزرگ درمانی پس از سال‌ها انتظار مردم سمنان و پس از قول‌های متعدد روسای وقت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بالاخره به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/363/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان سوانح و سوختگی سمنان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بزرگترین اورژانس بهره برداری 2 پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۷۰ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بهداشت و درمان منطقه کاشان محقق شد.

کوروش ساکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.

ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستان‌های فرسوده منطقه به شمار می‌آید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمت‌رسانی کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیه‌الله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راه‌اندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماری‌ها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راه‌اندازی شد.

ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.

کد خبر 749393

دیگر خبرها

  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • تصادف کامیون و تیبا در محور گرمسار به سرخه ۶ مصدوم داشت
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم